Articole
Storcator la rece HE-DBE04 Gri Hurom

Storcator la rece HE-DBE04 Gri Hurom

Storcator la rece HE-DBE04 Gri Hurom SLOW SQUEEZING SYSTEM este patentat de Hurom ca fiind un nou sistem inovator de stoarcere fara frecarea si incalzirea sucului la viteze mari, fara aerarea sucului ca si in cazul storcatoarelor centrifugale ci doar prin presare la rece la viteza mica, reusindu-se prin aceasta noua tehnologie o stoarcere naturala, …

Review Overview

Cantitatea de suc stors - 10
Silentios - 10
Design - 10
Mentenanta - 10
Calitatea componentelor - 10

10

Storcator la rece HE-DBE04 Gri Hurom

Summary : Note acordate de catre clienti in comparatie cu alte storcatoare de fructe similare ori traditionale

10

Storcator la rece HE-DBE04 Gri Hurom
SLOW SQUEEZING SYSTEM este patentat de Hurom ca fiind un nou sistem inovator de stoarcere fara frecarea si incalzirea sucului la viteze mari, fara aerarea sucului ca si in cazul storcatoarelor centrifugale ci doar prin presare la rece la viteza mica, reusindu-se prin aceasta noua tehnologie o stoarcere naturala, maximizarea cantitatii de suc, cu pastrarea culorii si a gustului natural, practic un suc mai sanatos cu pastrarea mai multor vitamine, minerale, enzime, nutrienti si antioxidanti decat in cazul utilizarii storcatoarele clasice centrifugale.
Prin folosirea noii tehnologii de stoarcere, se poate extrage suc pe langa legume si fructe, si din frunze, iarba de grau, germeni si radacinoase.
Acest tip de storcator a fost creat pentru cei care isi doresc o mai mare varietate de sucuri decat cele realizate cu storcatoarele centrifugale.
Din ce cauza apare aceasta diferenta pentru sucul de tomate?

CUMPARA

Pentru ca storcatoarele Hurom folosesc o metoda de stoarcere sanatoasa prin presare la rece rezultand un suc consistent si natural, iar storcatoarele traditionale folosesc metoda de stoarcere prin razuire si centrifugare la viteze mari rezultand un suc fara consistenta, oxidat, aerat, cu multa spuma.
Cu HUROM extragi de 6 ori mai multe vitamine, si de pana la 2 ori mai mult suc decat in cazul utilizarii storcatoarelor traditionale
Stoarce orice tip de radacinoase: morcov, țelina, sfecla rosie, ridiche, cartof, ghimbir, etc.
Stoarce orice tip de frunze: patrunjel, iarba de grau, iarba de orz, iarba de lucerna, frunze de spanac, țelina sau salata, etc.
Puteți sa mai preparați: lapte de soia si de migdale.
Face sucuri din orice tip de legume si fructe moi: citrice, mere, pere, pepene, castravete, rosii, kiwi, capsuni, cirese, visine (fara samburi), rodie etc.
Metoda de stoarcere: masticare si presare. Fructele sunt zdrobite de catre ax si împinse mai în fața unde sunt presate între sita si axul melcat din ultem (un polimer de 8 ori mai dur decat melamina).
Materialele din care este confectionat storcatorul sunt de ultima generatie. Melcul este din Ultem, un material ultrarezistent.Toate materialele care intra in contact cu sucul si cu fructele/legumele sunt BPA FREE, adica nu contin bisphenol A, un compus care se regaseste in majoritatea materialelor din plastic si care dupa unele studii este foarte toxic.

Specificatii Tehnice Generale
Model  HE-DBE04
Detalii Produs Tip Stoarcere lenta
Putere 150 W
Viteze  1
Sistem de inlaturare a pulpei Da
Alimentare 230-240 V
Lungime cablu alimentare 1.4 m
Dimensiuni 21.8 x 16 x 40.5 cm
Greutate 6 Kg
Culoare Gri
70 rotatii pe minut
Dimensiunea bolului: 300 ml
Motor: motor cu inducție, monofazat
Durata recomandata de functionare: continuu, maxim 30 de minute.
Garantie tehnica 24 luni, motor 5 ani
Garantie de conformitate 24 luni

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top