Articole
Stickere decorative Spiderman, pentru decorarea peretilor de inceput de an scolar

Stickere decorative Spiderman, pentru decorarea peretilor de inceput de an scolar

Stickerele de perete pentru camera copiilor sunt un bun remediu pentru plictiseala celor mici. Vrei ca cel mic sa se simta ca intr-o incapere noua? Este usor sa-i redecorati camera cu un sticker decorativ. Va avea o camera cu pereti noi si se va simti bine sa petreaca mai mult timp in propria camera pentru …

Review Overview

Ingeniozitate - 9.7
Creativitate - 10
Calitate - 10
Pret - 9.6
Calitate - 10

9.9

Summary : Notele au fost acordate de clientii ce au folosit produsele noastre similare

10

Stickerele de perete pentru camera copiilor sunt un bun remediu pentru plictiseala celor mici. Vrei ca cel mic sa se simta ca intr-o incapere noua? Este usor sa-i redecorati camera cu un sticker decorativ. Va avea o camera cu pereti noi si se va simti bine sa petreaca mai mult timp in propria camera pentru teme, sau pentru orice alta activitate pe care ar desfasra-o inauntru. Inceperea scolilor si a gradinitelor aduce cu sine innoirea garderobei, a gheozdanelelor cartilor, caietelor. Cel mic este foarte incantat de gheozdanelul cu Spiderman sau Barbie. De ce sa nu aiba si un perete pe care sa stea tapetat Spiderman, eroul numarul 1. Acum este simplu sa-i trezesti interesul copilului tau cu o mica redecorare precum Stickerul Spiderman. ArtDecoSticker a creat doua modele pentru stickerul Spiderma, care se poate regasi in orice culoare si Logo-ul Spiderman care face parte integranta din peisaj. Va fi o redecorare completa a peretelui pe care se vor regasi elementele indragite de baietei.

Stickerele Spiderman sunt destinate copiilor de varste prescolare. Ei sunt fani infocati ai eroilor din desene animate sau filme. Cine nu si-ar dori sa viseze cu ochii deschisi la eroii preferati? Stickerele decorative ArtDeco Sticker sunt ideale pentru suprafete netede, pereti vopsiti in lavabil, sunt din materiale non-toxice si rezistente in timp.

VEZI DETALII

Spiderman este personajul indragit de copii, eroul din animatii si filme. Povestile cu Spiderman au fascinat intotdeauna. Stickerul Spiderman va fi indragit din prima iar baieteii sunt fermecati de el. Decorati camera baietelului dumneavoastra cu unpersonaj prietenos din desenele animate. Stikerul Spiderman, va bucura orice copil. Stickerele de perete, realizate din folie adeziva pentru decorarea peretilor sunt realizate din materiale PVC usor de intretinut, nu se umezesc si nu se deterioreaza in timp. Culorile sunt rezistente iar durata de viata este de minim 3 ani. Sunt usor aplicat pe suprafata vopsita cu lavabil. Sunt usor si de dezlipit avand calitatea de a nu strica suprafata peretului sau a vopselei. Astfel, puteti oricand sa repozitionati stickerul decorativ sau sa il inlocuiti cu un altul oricand.

Vizitand www.bebecarucior.ro la sectiunea stickere decorative veti descoperii o multitudine de modele de stickere decorative gata sa fie aplicate pe peretii camerei voastre.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top