Articole
Scaunul Auto SLF 123 de la Kiwy pentru toate varstele copilului tau

Scaunul Auto SLF 123 de la Kiwy pentru toate varstele copilului tau

Cand ne gandim la copii ne gandim la toate detaliile care sa ne faciliteze cresterea si dezvoltarea acestora. Ne gandim cum o sa creasca, ce obiceiuri sa le insuflam, ce diete ce regim de viata, ce educatie si invataturi vor primi. Insa scapam din vedere detalii importante legate de siguranta si confortul oferit atat lor …

Review Overview

Calitate - 9.7
Siguranta - 10
Fiabilitate - 9.5
Confort - 10
Pret - 10

9.8

Summary : Notele sunt acordate in urma folosirii produsului Scaun Auto SLF 123 Q-Fix de la Kiwy

10

Cand ne gandim la copii ne gandim la toate detaliile care sa ne faciliteze cresterea si dezvoltarea acestora. Ne gandim cum o sa creasca, ce obiceiuri sa le insuflam, ce diete ce regim de viata, ce educatie si invataturi vor primi. Insa scapam din vedere detalii importante legate de siguranta si confortul oferit atat lor cat si noua ca parinti. De aceea unii dintre noi, alegem orice lucru cumparat pentru copilul nostru cu o grija deosebita. Avem pretentii si asteptari si ne dorim sa oferim copilului tot ce -i mai bun . Insa uneori din exces de zel uitam ce ce ne este de folos si ne aruncam la ce este mai scump. Nu intotdeauna ceea ce este cel mai scump este si cel mai bun. Este si cazul scaunului Auto SLF 123 de la Kiwy ce imbina intr-un pret accesibil toate calitatile necesare unui produs de acest gen, menit sa ofere siguranta si confort copilului si functionabilitate pentru parinte. Este un scaun auto pentru copii  fiabil si de utilizat pe termen lung fiind menit spre a fi folosit pana la varsta la care nu mai are nevoie de scaun auto asta insemnand 11 ani.
De regura suntem conservatori dar tot odata ne dorim lucruri noi. Asta nu se intampla cand vine vorba de obiceiurile copilului. Un copil poate accepta sau nu schimbarile. La varste fragede copiii accepta noutatile doar daca nu-i pun pe ei intr-o pozitie inconfortabila. Daca se obisnuiesc cu un obicei sau cu un stil de viata chiar si cu un fel de mancare, este greu sa-l faci pe copil sa accepte altceva pentru ca-l scoti din zona lui de confort si el va riposta. De aceea Scaunul Auto SLF 123, este menit sa ofere copilului aceeasi siguranta si confort de la 9 luni pana la 11 ani fara sa puna in ipostaze neplacute copilul sau parintele. Mai ales cand vine vorba de obisnuit copilul sa stea angrenat in timpul mersului cu autoturismul intr-un ham ce tine post de centura de siguranta, fara a se misca liber si fara a intelege de ce trebuie sa stea acolo desi el isi doreste sa se miste liber. Astfel un Scaun Auto SLF 123 vine in intampinarea problemelor de acest gen si in ajutorul parintilor ce tin cont de semnalele care vin de la copii lor.

VEZI DETALII

Scaunul SLF 123 este un brand italian cu produse de foarte buna calitate si cu prestigiu in Italia.
Este un produs multifunctional si datorita duratei de folosinta pe care o are, un scaun caun auto pentru grupaele 1/2/3 ce se adreseaza copiiilor intre 9-36 kg  asta insemnand de la varsta de 9 luni si pana la varsta scolara de 11. Este un scaun ce creste odata cu copilul dumneavoastra. De la 9 luni se poate folosi in autoturisme pentru transportul sigur al celor mici deoarece are sistem de prindere al scaunului foarte bun, prin intermediul isofixului cu care este dotat si cu ajutorul centurilor masinii ce se face sigur si rapid. Pentru copii incepand de la 9 luni si pana la cativa anisori fixarea se face in centrui cu prindere in 5 puncte.
Si pentru a se ajusta dupa varsta si inaltimea copilului suportul pentru cap este reglabil pe orizontala (5 pozitii) si pe verticala (4 pozitii). Partea de sezut a scaunului este realizata dintr-un material special ce confera modelului o caracteristica importanta mai ales la drum lung: confortul copilului dumneavoastra. Spatarul scaunului se inclina dupa bancheta masinii.iar cand copilul creste, spatarul se poate regla dupa inaltimea acestuia avand 8 pozitii de reglare.
Scaunul Auto SLF 123 de la Kiwy este prevazut cu buzunar lateral pentru a tine la indemana lucrurile uzuale. Tapiteria este confectionata dintr-un material moale si placut la atingere ce lasa pielea bebelusului sa respire fiind totodata si antialergic. Aceasta tapiterie are ca atu faptul ca se poate detasa foarte usor si se poate curata in masina de spalat fara probleme.
Ceea ce este cel mai important la un scaun auto, este faptul ca ofera protectie in caz de impact lateral. Scaunul SLF 123 este omologat si certificat ca avand in dotare sistemul de protectie laterala in caz de impact (SIP). Scaunul auto SLF123 Q-Fix are partile laterale armate care ofera protectie maxima in cazul coliziunilor laterale. Scaunul auto SLF123 Q-Fix beneficiaza de certificat de siguranta ECE R44-04. Scaunul mai este dotat cu conectori ISOFIX pentru montarea pe punctele de ancorare ale masinii

Utilizare Scaunul Auto SLF123 Q-Fix de la Kiwy:

  •     Grupa 1 (9 – 18kg, de la 9 luni pana la aproximativ 4 ani): instalati scaunul auto in autovehicul cu ajutorul sistemului iso fix si cu centura masinii, apoi prindeti copilul cu centura de siguranta a scaunului.
  •     Grupa 2-3 (15 – 36kg, de la 3 ani pana la aproximativ 11 ani): incepand de la varsta de 4 ani nu se mai utilizeaza centurile de siguranta ale scaunului auto. Se foloseste doar centura autovehiculului.
  •     Greutate: 8,5 kg.
  •     Important: pozitionarea scaunului se face cu fata inspre directia de mers.
  •     Garantie: 24 luni.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top