Articole
Masina de spalat Arctic CA 1200+A

Masina de spalat Arctic CA 1200+A

Suntem in secolul tehnologiei, secolul in care ne dorim sa fim inconjurati de tot felul de aparate electrocasnice, de roboti, masinarii si gadgeturi. Sutem tot mai grabiti si mai ocupati. Timpul nu ne permite sa petrecem mult timp pentru activitati domestice dar ici sa le neglijam nu putem. Dorim performanta in timp cat mai scurt …

Review Overview

Functionalitate - 9.5
Fiabilitate - 9.5
Consum energetic - 10
Pret - 10
Eficienta curatare - 10

9.8

O masina de spalat multifunctionala si moderna

Summary : Notele sunt acordate in urma comparatiilor cu alte produse si de catre detinatorii acestor produse

10

Suntem in secolul tehnologiei, secolul in care ne dorim sa fim inconjurati de tot felul de aparate electrocasnice, de roboti, masinarii si gadgeturi. Sutem tot mai grabiti si mai ocupati. Timpul nu ne permite sa petrecem mult timp pentru activitati domestice dar ici sa le neglijam nu putem. Dorim performanta in timp cat mai scurt si usurare a muncii fizice. De aceea apelam la cele mai performante masini de gatit, masini de spalat, de curatat si asa mai departe.

Din seria masinilor de spalat care sa spele repede si bine, sa usuce si sa nu strice tesaturi, avem marca autohtona, moderna, imbunatatita si cu traditie. Una dintre cele mai eficiente si ieftine masini de spalat de la Arctic este modelul CA 1200A+ care are o clasa energecita A+, clasa de eficienta la spalare A si clasa de eficienta la centrifugare A, fiind astfel in topul celor mai bune masini de spalat de pe piata autohnona. Accesibila tuturor buzunarelor si cu un design nou si modern, masina de spalat Arctic CA 1200A+1200 rpm si 5 kg capacitate. Programele sunt pe placul tuturor, avand programe de spalare scurte si eficiente dar si de durata pentru lenjerii si altfel de tesaturi.

CUMPARA

Cem mai mare avanta al acestor masini consta in faptul ca piesele de schimb sunt fabricate la noi in tara, deci pretul lor este mic iar service-urile autorizate sunt pretutindeni in tara, astfel incat dupa perioada de grantie, intretinerea acestei masini este usoara.

Capacitatea masinii de spalat CA 1200A+ este de 5 kilograme de rufe, prin incarcare frontala pe hublou. Hubloul are o deschidere de 180 grade si un diametru standard de 30 centimetri. Viteza de rotatie la centrifugare este de pana la 1200 rpm si are si functie antisifonare. Tamburul este confectionat din inox iar cuva este din polipropilena. Consumul de apa la un ciclu este standard 47 litri iar consumul de enerfie electrica este foarte mic, de doar 0.85kwh la un ciclu de spalare standard.

CUMPARA

Dintre programe de spalare, Arctic CA 1200A+ poseda un program de spalare rapida de doar 30 minute, functie antisifonare sau clatire suplimentara. De asemenea, are program intensiv de 60 grade, pentru haine cu pete..si evident restul de programe pentru material sintetic, lana sau haine delicate. In total prin combinatii are un numar impresionant de 47 programe. Dimensiunea este destul de compacta, avand 85 inaltime x 60 latime x 45 adancime, in centimetri, ceea ce face masina de spalat potrivita si in spatii mici. Greutatea este in media celorlalte masini de spalat, avand 62 kilograme. Puteti afla mai multe detalii accesand www.supermarket.ro.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top