Articole
Incalzitoare de biberoane in topul cumparaturilor

Incalzitoare de biberoane in topul cumparaturilor

Atunci cand devenim parinti suntem foarte atenti la hrana celui mic. Este important ca in primii ani de viata sa-i formal copilului un obicei sanatos din a manca alimente cu vitamine si cat mai naturale pe cat posibil. Prelucrarea hranei trebuie sa fie minima iar temperatura de incalzire sa fie optima pentru a nu distruge …

Review Overview

Incalzitor de biberoane Philips Avent - 10
Incalzitor de biberoane Tommee Tippee - 9.8
Incalzitor biberoane Reer BASIC 3495 - 9.6
Incalzitor auto pentru biberoane Bib'car Beaba - 9.5
Incalzitor electric tip vacuta Nuvita - 9.4

9.7

Summary : Notele au fost acordate in functie de preferintele utilizatorilor de astfel de produse

10

Atunci cand devenim parinti suntem foarte atenti la hrana celui mic. Este important ca in primii ani de viata sa-i formal copilului un obicei sanatos din a manca alimente cu vitamine si cat mai naturale pe cat posibil. Prelucrarea hranei trebuie sa fie minima iar temperatura de incalzire sa fie optima pentru a nu distruge vitaminele. Nu utilizati cuptorul cu microunde pentru a incalzi laptele sau a prepara mancarea copiilor. microundele sunt nocive si pentru adulti si mai ales pentru copii. Evitati pe cat posibil hranirea sugarilor sau copiilor cu alimente prelucrate termic in cuptoare necorespunzatoare. De aceea incalzitoarele pentru biberoane si borcane cu mancare sunt de un real folos mai ales cand cel mic trebuie sa manance din 3 in 3 ore si sa respecte un regim de hrana special ales pentru varsta lui. Mai jos va prezentam cateva incalzitoare pentru mancarica celui mic, cu fel de fel de functii si caracteristici folositaore parintilor pentru prepararea mesei nou-nascutului si nu numai.

Incalzitorul Avent  SCF255 pentru biberon: permite si incalzirea altor recipiente cu hrana, in afara de biberoanele cu lapte, in conditii de siguranta si calitate. Incalzitorul de la Avent SCF255 este compatibil cu toate formele de biberoane si borcanele pentru mancare. Rapiditatea cu care laptele sau alt tip de aliment vor fi incalzite, depinde de dimensiunile sticlei, precum si de temperatura de pornire. Ghidul atasat produsului contine informatii ce indica durata necesara incalzirii.

Incalzitor pentru biberoane Basic 3495 de la Reer: cu ajutorul incazitorului pentru biberoane Reer puteti incalzi alimentele la temperatura optima. Atuul acestui tip de incalzitor consta in faptul ca puteti regla temperatura in 5 trepte iar indicatorul luminos se va aprinde atunci cand sticla cu mancare a atins nivelul de temperatura dorit. Protectia suplimentara la supraincalzire garanteaza siguranta in bucataria ta, avand grija ca mancarea bebelusului tau sa nu devina prea fierbinte si sa nu ia foc. Tehnologiea de incalzire autoreglabila a fost gandita pentru o incalzire uniforma si lenta a mancarii bebelusilor. Incalzitorul Basic 3495 a fost conceput pentru protejarea vitaminelor atat de valoroase din alimentatia celui mic pe care o proceseaza la temperaturi mici. Aparatura de la Reer este deosebit de eficienta energetic astfel ca parintii pot folosi ori de cate ori doresc sa ofere copilului alimente calde. Se stie ca cel mic are mese dese din 3 in 3 ore. Incalzitorul are diverse functii precum: programare usoara in 5 trepte predefinite de incalzire; temperatura reglabila intre 25°C si 60°C ; manipulare usoara pentru prepararea rapida si usoara a produselor alimentare pentru copii; protectie la supraincalzire; functie de mentinere cald dupa atingerea temperaturii dorite. Incalzitorul este potrivit pentru toate modelele de biberoane, chiar si cele cu gura larga cat si pentru borcane de mancare pentru copii.

VEZI DETALII

Incalzitor auto pentru biberoane Bib’car de la Beaba: este un incalzitor de biberoane si borcane de mancare pentru bebelusi pe care de regula mamicile o iau pentru drum, sunt doze special gandite pentru a reprezenta portia bebelusului. Adaptorul special se introduce in incarcatorul pentru bricheta al masinii. Incalzeste biberoanele in 20-25 de minute, iar borcanelele cu mancare in 30-35 minute. Rezistenta electrica a incalzitorului este circumferentiala si incalzeste uniform biberonul sau borcanelul de mancare.

Incalzitor electric tip vacuta de la Nuvita: ideal pentru incalzirea laptelui matern. Incalzitor electric are recipient larg (diamteru 75 cm) adaptat pentru toate tipurile de biberoane, chiar si pentru cele mai mari dimensiuni. Functioneaza cu apa si este adaptat si pentru incalzirea in bain-marie a laptelui matern* atunci cand bebelusul nu este alaptat direct la san. (*laptele matern trebuie incalzit doar in bain-marie pentru a-si mentine nealterate principiile nutritive). Incalzeste in 5-7 minute si se opreste automat la terminarea ciclului mentinand temperatura dorita. Reglarea manuala a temperaturii este facila si la indemana. Indicator LED pentru semnalarea inceputului si finalului ciclului de incalzire. Util pentru incalzirea alimentelor pentru sugari si produselor alimentare pentru copii in timpul etapei de intarcare. Depozitare convenabila a cablului de alimentare in cadrul de baza atunci cand incalzitorul nu este in uz este de mare folos pentru depozitarea aparatului si manevrarea lui cat mai usoara.

Incalzitor de biberoane Tommee Tippee: inclzitorul de biberoane ‘Closer to Nature’ de la Tommee Tippee este un mod sigur si usor pentru a incalzi rapid mancarea sau laptele copilului dumneavoastra. Gata in doar 4 minute fara a fi nevoie de incalzire la microunde sau de apa fierbinte. Potrivit pentru orice tip de biberon, termostat reglabil – usor de folosit, recomandat inca de la nastere.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top