Articole
Stickere adezive Halloween Party, stickere camere copii

Stickere adezive Halloween Party, stickere camere copii

Decoratiune de perete, Stickerul Happy Halloween, pentru decoratiuni cu ocazia petrecerilor tematice. Ideala pentru camere de tineret sau de copii, sau pentru alte locuri pe care doriti sa le transformati in spatii vesele gata de petrecere. Stickerele de perete sunt ideale pentru redecorare sau reinprospatarea atmosferei incaperilor. Se potriveste de minune intr-un spatiu colorat pe …

Review Overview

Calitate - 9.9
Efectul creeat - 9.9
Design - 10
Durabilitate - 10
Pret - 10

10

Stickere adezive Halloween Party, stickere camere copii

Summary : Procentele obtinute sunt calculate in urma voturilor utilizatorilor ce au folosit deja produsele afisate

10

Decoratiune de perete, Stickerul Happy Halloween, pentru decoratiuni cu ocazia petrecerilor tematice. Ideala pentru camere de tineret sau de copii, sau pentru alte locuri pe care doriti sa le transformati in spatii vesele gata de petrecere. Stickerele de perete sunt ideale pentru redecorare sau reinprospatarea atmosferei incaperilor. Se potriveste de minune intr-un spatiu colorat pe care sa-l transforme intr-o lume plina de curiozitate si viata.
Stickerele decorative de la ArtDeco Sticker sunt gandite pentru incaperi si pentru camerele copiilor. Daca doriti sa va transformati camera sa va redecorati incaperea de oaspeti puteti face acest lucru cu minimum de buget. Sa schimbati perdele, sa zugraviti pereti sau sa aplicati taped decorativ poate fi costisitor si dificil. Aplicarea tapetului este anevoioasa si  trebuie sa angajati un specialist pentru ca rezultatul sa fie de calitate. In plus deranjul, lipiciul si mizeria la fata locului va vor determina sa renuntati. Dar cuu stickerele decorative este foarte simpu si usor, nu faceti deranj si puteti sa le aplicati cu usurinta chiar dumneavoastra.  Efectul este garantat si peretii camerelor vor arata altfel schimband atmosfera interioarelor cu o simpla aplicatie.  Formele geometrice sau formele abstracte pot fi potrivite pentru birouri sau spatii minimaliste… Livingul mobilat simplu si minimalist are nevoie de o aplicatie de tipul tapetului retro shic pentru o nota de eleganta si de ce nu un aer boem, imbinand modernul cu eleganta clasicismului de o dinioara. Stickerele de acest gen sunt de gasit accesand www.bebecarucior.ro la sectiunea stickere decorative.

VEZI DETALII

Insa de sarbatori sunt preferate stickerele tematice. Cu ocazia Craciunului puteti aplica stickere decorative cu mesaje ” Marry Christmas!”, stelute, Mos Craciun, saniuta cu renii si mosul si alte decoratiuni tematice. Insa in acest sezon la mare cautare sunt stickerele si decoratiunile pentru Halloween: dovlecei, fantome, lilieci si castele bantuite. Decoratiune de perete, Stickerul Happy Halloween, pentru decoratiuni cu ocazia petrecerilor tematice. Ideala pentru camere de tineret sau de copii, sau pentru alte locuri pe care doriti sa le transformati in spatii vesele gata de petrecere. Stickerele de perete sunt ideale pentru redecorare sau reinprospatarea atmosferei incaperilor. Se potriveste de minune intr-un spatiu colorat pe care sa-l transforme intr-o lume plina de curiozitate si viata. Stikerul Happy Halloween, va bucura orice copil si nu numai.
Stickerele de perete sunt realizate din folie adeziva pentru decorarea peretilor din materiale PVC usor de intretinut, nu se umezesc si nu se deterioreaza in timp.
Culorile sunt rezistente iar durata de viata este de minim 3 ani.
Sunt usor aplicat pe suprafata vopsita cu lavabil. Sunt usor si de dezlipit avand calitatea de a nu strica suprafata peretului sau a vopselei. Astfel, puteti oricand sa repozitionati stickerul decorativ sau sa-il inlocuiti cu un altul oricand. Stickerele  decorative se integreaza perfect in decorul incaperilor si va confera o atmosfera speciala. Acestea se pot inlocui ori de cate ori doriti sa schimbati tematica incaperilor. Se dezlipesc usor si se pot chiar repozitiona in alte locuri daca dimensiunea stickerului nu este considerabila in astfel de cazuri fiind dificil de manevrat.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top