Articole
De la Renolux primul Scaun auto rotativ 360⁰ pentru grupa 0/1 de varsta.

De la Renolux primul Scaun auto rotativ 360⁰ pentru grupa 0/1 de varsta.

Este singurul scaun auto copii ce poate fi utilizat de la nastere pana ce implineste greutatea de 18 kg (aproximativ 4 ani). Scaunul auto 360 de grade de la Renolux  este un scaun reversibil, asta insemnand ca-i poti schimba pozitia de la cea fata la directia de mers la cea cu spatele la directia de …

Review Overview

Calitate - 10
Siguranta - 10
Fiabilitate - 9.6
Pret - 9
Design - 9

9.5

Summary : Notele sunt acordate in urma voturilor acordate de catre clientii ce-au comparat in urma folosirii scaunele Renolux cu alte produse similare.

10

Este singurul scaun auto copii ce poate fi utilizat de la nastere pana ce implineste greutatea de 18 kg (aproximativ 4 ani). Scaunul auto 360 de grade de la Renolux  este un scaun reversibil, asta insemnand ca-i poti schimba pozitia de la cea fata la directia de mers la cea cu spatele la directia de mers doar printr-o simpla apasare de buton. Sistemul de rotire la 360 de grade va ajuta sa-l asezati cum doriti pe bancheta din spate a masinii.

Cand mergem la drum lung cu autoturismul si luam cu noi si copii, este util si indicat atat pentru siguranta lor cat si pentru confortul celor mici dar si al parintilor, sa se instaleze scaunelele auto. Si ce poate fi mai rapid decat un scaun usor demontat, care ofera garantia si siguranta unui drum si protective in caz de coliziuni. Un scaun dotat cu o serie de tehnologii moderne, este usor de utilizat, usor de montat si de folosit in 2 timpi si trei miscari.  Scaunul 360 Renolux  este si pivotant – faciliteaza pozitionarea copilului in scaunul auto sau poate fi folosit ca si scaun de masa in autovehicul.  Renolux ofera posibilitatea ca scaunul sa detina pozitiii de inclinare a spatarului astfel incat micutul sa stea cat mai confortabil si sigura pe parcursul drumului si in ambele pozitii de mers.

Siguranta oferita:

Scaunele marca Renolux sunt dotate cu dispozitive speciale de tensionare a centurii autovehiculului, pentru a asigura fixarea optima a scaunului pe bancheta. Astfel riscul de accidentare in caz de impact scade considerabil datorita ancorarii sigure pe care o ofera sistemul de tensionare al centurilor. Sistemul de tensionare ajuta si la instalarea/dezinstalarea usoara – datorita sistemului de pozitionare a centurii de siguranta a autovehiculului.

VEZI DETALII

Dotat cu perna-reductor si tetiera suplimentara reglabila, Scaunul 360 Renolux  asigura o pozitie comoda copilului in primele luni de viata. Prevazut cu tetiera cu protectie laterala – special creata din “Hight Density Foam”, Spuma cu densitatea mare – tehnologie de ultima generatie, folosita in industria autovehiculelor, aeronauticii ce ofera confort maxim pentru bebelusul tau!

Penru ca cel mic sa stea bine ancorat si tot odata in siguranta dar comod in scaunul lui, va purta centurile de siguranta cu prindere in 5 puncte ale scaunelului.  Centura de siguranta in 5 puncte, este si ea reglabila in inaltime pentru a se potrivi si atunci cand copilull creste.
Scaunul auto pentru copii 360 de la Renolux are husa detasabila si lavabila ce se poate curate in masina de spalat. Designul innovator al acestor scaunele este conferit de imprimeul atat de indreagit de copii  cu ursuletul  Winie.

Mod de instalare pentru scaunelul 360 dela Renolux:

  •         0-13 kg – se instaleaza in sens invers directiei de mers;
  •         peste 13 kg – se instaleaza in sensul directiei de mers;
  •         Culori disponibile: negru cu bej
  •        Garantie 24 luni

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top